Online: Dromen van een eigen zorgboerderij | AgroCampus
Menu

Terug naar Vormingen >Online: Dromen van een eigen zorgboerderij

Online: Dromen van een eigen zorgboerderij

Online: Dromen van een eigen zorgboerderijTerug naar Vormingen >

European union logo
Je loopt met plannen en ideeën over de opstart van een zorgboerderij. Je wil aftoetsen of en hoe je die kan realiseren. Je hebt reeds een locatie voor ogen die je als groene zorgplek wil inrichten. Je zit nog met vele vragen over hoe je dit kan aanpakken.
Een algemene inleiding over Groene Zorg in Vlaanderen en actuele beleidsontwikkelingen die daarop van invloed kunnen zijn. Een overzicht van alle aspecten waarmee je rekening moet houden bij de uitbouw van een zorgboerderij. Verwijzingen naar websites, hulpmiddelen en handleidingen waarmee je zelfstandig aan de slag kan.  
Waar en wanneer? Deze infosessie spreiden we over 2 online-sessies.
Volgende reeks staat gepland op 18/06 en 25/06/2024, telkens van 20u tot 22u.
Inschrijvingsgeld: 
Na inschrijving ontvang je per e-mail een uitnodiging om het inschrijvingsgeld van15 euro/login op het rekeningnummer van Steunpunt Groene Zorg over te schrijven. Na ontvangst van de betaling bezorgen we je, enkele dagen voorafgaand aan de sessie, een toegangslink. 

Praktisch

Deelnameprijs: 
Gratis
Organisator: 
Steunpunt Groene Zorg vzw
Inschrijfinfo: 
Inschrijvingscode: DEZ 1806 Max. 20 inschrijvingen per reeks. Gelieve jouw deelname vooraf te melden via het invulformulier. Wij adviseren om voorafgaandelijk bijgevoegde korte vragenlijst (zie download hieronder) in te vullen en te versturen naar steunpuntgroenezorg@groenezorg.be Op die manier kunnen we beter rekening houden met jouw vragen.
Contactinfo: 
Willem Rombaut

Lessen

18jun
Online: Dromen van een eigen zorgboerderij
Begin- & Einduur: 
20:00
22:00
Lesgever: 
Willem Rombaut
Locatie: 
Online