Gebruikersvoorwaarden | AgroCampus
Menu

Gebruikersvoorwaarden

Gebruikersvoorwaarden

Algemeen

Deze website en al zijn gegevens zijn eigendom van AgroCampus vzw, Diestsevest 40 te 3000 LEUVEN.

De gegevens op deze website worden met zorg samengesteld op basis van goede bronnen en referenties. AgroCampus vzw is niet aansprakelijk voor het gebruik van de informatie op deze website. 

Citeren mag, mits bronvermelding. Elk commercieel of professioneel gebruik van enige informatie op deze website is uitdrukkelijk uitgesloten zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van AgroCampus vzw

Links

U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de website van AgroCampus vzw. De webpagina waarop de link staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de AgroCampus vzw-website moet duidelijk zichtbaar zijn.

Links naar websites beheerd door derden

De AgroCampus vzw-websites bevatten links naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie van de gebruiker aangebracht. AgroCampus vzw controleert deze websites en de informatie die zich erop bevindt niet. Zij kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. Een link houdt niet noodzakelijk in dat AgroCampus vzw en de uitbaters van deze websites op de een of andere manier samenwerken of dat AgroCampus vzw de informatie op deze websites goedgekeurd heeft.

De integratie van het beschikbare materiaal geeft u niet het recht AgroCampus vzw op enige wijze te associƫren met uw site.

Aansprakelijkheid van AgroCampus vzw

De informatie op de AgroCampus vzw-website is het resultaat van nauwgezet onderzoek en analyse. Boerenbond streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de websites toch onvolledig zijn of vergissingen bevatten, dan kan AgroCampus vzw hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering van via de websites gevraagde diensten geven u in geen enkel geval recht op enige financiƫle compensatie.