Starterscursus Type B - inschrijving | AgroCampus
Menu

Starterscursus Type B - inschrijving

Beste,

Bedankt dat jij kiest voor AgroCampus voor jouw starterscursus type B.

Onze starterscursus wordt georganiseerd met steun van de Vlaamse Overheid. Om deze steun te verwerven zijn er een aantal voorwaarden voor cursus en deelnemers. Dit zorgt ervoor dat we de cursus enkel kunnen starten wanneer we 10 inschrijvingen hebben die voldoen aan de voorwaarden. Zijn we met minder dan 10 dan zijn wij genoodzaakt de cursus uit te stellen of samen te voegen op een andere locatie mogelijks met een andere sector. Je hebt er dus alle baat bij om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om ook in te schrijven.

Selecteer de sector waarin je een type B cursus wil volgen
Duid hieronder aan voor welke locatie je wenst in te schrijven.
Duid hieronder aan voor welke locatie je wenst in te schrijven.
Duid hieronder aan voor welke locatie je wenst in te schrijven.
Duid hieronder aan voor welke locatie je wenst in te schrijven
Duid hieronder aan voor welke locatie je wenst in te schrijven.
Omschrijf kort je verbredingsactiviteit.
Omschrijf je andere sector.
Werknemers in de priv├ęsector hebben onder bepaalde voorwaarden recht op het Vlaams opleidingsverlof (vroeger het educatief verlof). Wens je gebruik te maken van het Vlaams opleidingsverlof (vroeger educatief verlof)? Laat het ons hier weten en wij bezorgen jij de juiste documenten uiterlijk bij de eerste les. Meer info over het Vlaams opleidingsverlof vind je op www.vlaanderen.be/vlaams-opleidingsverlof
Heb jij reeds een starterscursus type A gevolgd bij ons of elders?
Heb jij een starterscursus type A gevolgd bij AgroCampus?

Je begint aan het starterstraject met een type A cursus. Je kan in september of januari starten met een type A starterscursus. Hier vind je het overzicht van het aanbod voor type A.

Ben je reeds actief op een land-/tuinbouwbedrijf als bedrijfsleider (hoofd- of bijberoep), werknemer, zelfstandig helper, meewerkend echtgenoot/gezinslid (gedomicilieerd op adres van het bedrijf) dan kan je een uitzondering verkrijgen je traject opstarten met een type B cursus. Geef hieronder de gegevens mee op welk bedrijf jij reeds actief bent.

Niet actief op een land-/tuinbouwbedrijf en nog geen type A gevolgd maar toch willen starten met een type B cursus? Bel ons even op (016 28 61 10) en we bekijken samen de mogelijkheden.

Noteer het BTW nummer van het land-/tuinbouwbedrijf waarop jij actief bent. Gelieve enkel de cijfers te noteren.
BE
BE
Noteer het BTW nummer van het land-/tuinbouwbedrijf waar de factuur heen mag. Gelieve enkel de cijfers te noteren.
namelijk:

Beste,
het is helaas niet mogelijk om in te schrijven voor deze cursus. Ofwel is de inschrijfdeadline verstreken, ofwel is de cursus volzet.  Indien de cursus reeds gestart is, is het niet meer mogelijk om aan te sluiten. Je kan wel inschrijven op de interesselijst voor volgende editie.
Voor meer info kan je contact opnemen met de verantwoordelijke voor starters via vorming@boerenbond.be of 09 235 09 48.

Meer informatie over hoe wij met jouw gegevens omgaan vind je op onze website op de pagina 'privacyverklaring'.