Je administratie digitaliseren: slimmer met itsme® | AgroCampus
Menu

Terug naar Vormingen >Je administratie digitaliseren: slimmer met itsme®

Je administratie digitaliseren: slimmer met itsme®

Je administratie digitaliseren: slimmer met itsme®Terug naar Vormingen >

Management
Wil je meer te weten komen over itsme® en hoe dit jouw administratie gemakkelijker kan maken? Volg dan zeker deze opleiding.
Je administratie digitaal beheren betekent minder papieren rompslomp en vooral veel tijd besparen. Maar met een waslijst aan wachtwoorden, bakjes en kaartlezers is het soms moeilijk het bos door de bomen te zien. Itsme® is een handige app die je helpt om overal veilig in te loggen, je in te schrijven, te bevestigen en om te tekenen. In deze cursus kijken we hoe en waarvoor je de mobiele app kan gebruiken en welke zaken voor jou als land- en tuinbouwer interessant kunnen zijn. Vragen over veiligheid, privacy en mogelijke struikelblokken om de app te installeren worden uitgebreid besproken en beantwoord. Benodigheden: smartphone, je eID + pincode indien je itsme® nog niet hebt geïnstalleerd op je smartphone en dat ter plekke wenst te doen.

Praktisch

Prijs leden: 
€ 5,00
Prijs niet-leden: 
€ 105,50
Organisator: 
Boerenbond Training & Opleiding Ondernemerschap
Inschrijfinfo: 
Inschrijven is verplicht en kan via vorming@boerenbond.be of 0483/500195, ten laatste een week vooraf. De vorming vindt alleen plaats bij voldoende deelnemers.
Contactinfo: 
Jolien Verbeke

Lessen

25jan
Digitale administratie: itsme
Begin- & Einduur: 
20:00
22:00
Lesgever: 
Sylvie Vandevelde
Locatie: 
Boerenbond
Adres: 
Diestsevest 40, 3000 Leuven