Fytolicentie: inschrijven werknemer - najaar 2020 | AgroCampus
Menu

Fytolicentie: inschrijven werknemer - najaar 2020

Beste,

Dankzij Eduplus kan je als werkgever werknemers met een vast contract als arbeider in de sectoren loonwerk (PC 132), landbouw (PC 144), tuinbouw PC 145) en parken en tuinen (PC 145.04) gratis onze opleidingen voor het behalen van een fytolicentie P1/P2/P3 laten volgen. Naast de opleidingskost betaalt Eduplus bovendien ook de loonkost terug voor de uren die je medewerkers in de cursus zitten. Via het invullen van onderstaand formulier schrijf je medewerkers in en bezorg je gelijktijdig alle nodige info aan Eduplus.

Onderstaande gegevens worden enkel gebruikt in het kader van de opleidingen van AgroCampus en de tussenkomst van Eduplus.
De gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Wens je werknemers in te schrijven voor verschillende opleidingen, dan moet je per opleiding een formulier invullen. Wil je meer dan 5 werknemers inschrijven voor eenzelfde opleiding, gebruik dan ook een tweede formulier.

Alvast bedankt voor jouw inschrijving.

Selecteer de opleiding waarvoor je de werknemers inschrijft.
Kies hieronder voor welke P1 cursus je wenst in te schrijven
Kies hieronder voor welke P2 cursus je wenst in te schrijven
Kies hieronder voor welke P3 cursus je wenst in te schrijven
BE
BE
Op welke naam mag de factuur opgemaakt worden?
Mogen de gegevens (naam, gsm, adres) van jouw werknemers op voorhand gedeeld worden met de andere cursisten in functie van een vlotte communicatie en carpoolmogelijkheden?
Wanneer je geen recht hebt op een tussenkomst via EDUPlus heb je dat misschien via het Vlaams Opleidingsverleg. Werknemers in de privésector hebben onder bepaalde voorwaarden recht op het Vlaams opleidingsverlof (vroeger educatief verlof). Wens je gebruik te maken van het Vlaams opleidingsverlof? Laat het ons hier weten en wij bezorgen jij de juiste documenten uiterlijk bij de eerste les. Meer info over het Vlaams opleidingsverlof vind je op www.vlaanderen.be/vlaams-opleidingsverlof

Vul hieronder de gegevens aan van de werknemers die je wenst in te schrijven. Je kan tot 5 werknemers in 1 keer inschrijven. Wens je meer dan 5 werknemers in te schrijven, vul dan een tweede keer het formulier in.