Fytocursussen zomer en najaar 2022 | AgroCampus
Menu

Fytocursussen zomer en najaar 2022

Beste

Hartelijk dank voor jouw inschrijving in onze opleiding tot het behalen van een fytolicentie P1/P2/P3.

Deze opleiding wordt georganiseerd met steun van de Vlaamse Overheid. Om alle administratie voor de overheid alvast in orde te kunnen brengen, vragen we om hieronder je gegevens waar nodig aan te vullen en te bevestigen via de knop ‘indienen’.

Deze gegevens worden enkel gebruikt in het kader van de opleidingen van Boerenbond Training & Opleiding.
Jouw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Selecteer de opleiding waarvoor je wil inschrijven.
Kies hieronder voor welke P1 cursus je wenst in te schrijven.
Kies hieronder voor welke P2 cursus je wenst in te schrijven.
Kies hieronder voor welke P3 cursus je wenst in te schrijven.
Vermeld hier de gemeente waar je geboren bent. Vermeld ook het land wanneer dit niet België is.
Vul hier je rijksregisternummer in, zonder leestekens, enkel cijfers.
Noteer hier het Btw-nummer van het land-/tuinbouwbedrijf waarop je actief bent. Gelieve volgende structuur te hanteren BE0123.456.789. Indien niet van toepassing noteer je "nvt.".
Op welke naam wens je de factuur te ontvangen?
Naar welk e-mailadres mag de factuur verzonden worden?
Leden van Boerenbond en AVBS genieten een ledenkorting op de deelnameprijs. Geef daarom hieronder aan of je al dan niet lid bent. Ook wanneer het bedrijf van je ouders of partner lid is van Boerenbond én jij woont op het zelfde adres, kan je met hun lidnummer inschrijven en gebruik maken van ledentarief.

Klik hier om lid te worden van Boerenbond.

Klik hier om lid te worden van AVBS.

Geef hier je Boerenbond-lidnummer op. (L000000000)
meerdere opties mogelijk
Mogen we jouw gegevens (naam, gsm, adres) op voorhand delen met de andere cursisten in functie van een vlotte communicatie en - voor de fysieke cursussen - carpoolmogelijkheden?
Werknemers in de privésector hebben onder bepaalde voorwaarden recht op het Vlaams opleidingsverlof (vroeger het educatief verlof). Wens je gebruik te maken van het Vlaams opleidingsverlof? Laat het ons hier weten en wij bezorgen jij de juiste documenten uiterlijk bij de eerste les. Meer info over het Vlaams opleidingsverlof vind je op www.vlaanderen.be/vlaams-opleidingsverlof.
Voor medewerkers met een vast contract als arbeider tewerkgesteld in de sectoren tuinbouw (PC 145), parken en tuinen (PC 145.04), landbouw (PC 144) en technische land- en tuinbouwwerken (PC 132) betaalt EDUplus de volledige opleidingskost en de loonkost terug aan de werkgever voor de uren (enkel overdag) dat de medewerker cursus volgt. Wil je hiervan gebruik maken? Duid het dan hier aan.

Bedankt voor het invullen van je gegevens.

Nadat je hieronder rechts op de knop 'indienen' hebt geklikt, krijg je een bevestigingsmail met een overzicht van de gegevens die je invulde. Krijg je deze mail niet, dan is er iets fout gegaan en neem je best even contact op.

Een factuur krijg je nog opgestuurd per mail. Je kan dan op die manier de betaling van het cursusgeld in orde brengen.

In de week voor de start van de cursus bezorgen we je alle nodige praktische informatie. Heb je ondertussen nog een vraag? Aarzel dan niet even contact op te nemen. We helpen je dan graag verder.

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet deelnemen? Annuleer dan zo snel mogelijk je inschrijving via vorming@boerenbond.be. Annuleren kan kosteloos tot een week voor de vorming. 

We wensen je alvast een leerrijke cursus toe.

 

Helaas, voor deze opleiding kan je niet meer inschrijven.

Kies een opleiding met een andere startdatum of zet je  op de interesselijst. Deze staat helemaal onderaan de keuzelijst van opleidingen.

Wie op de interesselijst staat, wordt als eerste geïnformeerd over het nieuwe aanbod.